Winkelwagen

Boekhouden in Excel
Doe zelf je boekhouding eenvoudig in Excel en bespaar honderden euro’s op je accountantskosten

Leer nu hoe je jouw hard verdiende geld als ondernemer in je eigen zak houdt en niet weggooit aan simpel werk dat je met gemak zelf kunt doen. Gebruik de ‘rustige’ uurtjes om honderden euro’s te besparen op je accountant of boekhouder. Probeer nu dit complete boekhoudsysteem in Excel uit en ontvang het handige spreadsheet Middeling geheel gratis (reken uit wat u nog terugkrijgt van de fiscus!).

Iedereen kan boekhouden! Ook al ben je niet financieel onderlegd of vind je boekhouden enorm saai. Als je enkele simpele regels kunt volgen, zoals al meer dan 1.600 klanten doen, dan kan ook jij binnenkort zelf je boekhouding doen, in nog geen 2 uur per maand. En daarmee honderden euro’s besparen.

Kun je tabellen vullen? Dan kun je boekhouden!

Zo simpel is het met het meest complete boekhoudpakket in Excel. De handige Quickstart Guide helpt je snel op weg. En aan de hand van tien duidelijke instructievideo’s leer je vervolgens om jouw boekhouding zelf eenvoudig in Excel te doen.

Download nu de demo van Boekhouden in Excel

Het pakket Boekhouden in Excel is speciaal gemaakt voor de kleine zelfstandige ondernemer, die zelf zijn facturen, bonnetjes en dagafschriften op eenvoudige manier wil verwerken en direct inzage wil hebben in zijn financiën aan de hand van duidelijke overzichten. De winst- en verliesrekening en de aangifte omzetbelasting zijn direct klaar, maar ook de balans! Je beschikt hiermee meteen over alle gegevens voor jouw aangifte inkomstenbelasting.

In 10 stappen van opzet tot aangifte

In 10 simpele stappen leer je hoe je jouw papieren administratie netjes inricht en deze snel en effectief verwerkt in Excel. Je heb direct inzicht in de financiële situatie van je onderneming dankzij de vele automatische rapportages, zoals het dashboard, winst- en verliesrekening, balans, maar ook grafische analyses en handige statistieken.

Probeer nu de demo en ontvang het spreadsheet Middeling gratis

Heb je een (sterk) wisselend inkomen? Bereken dan exact hoeveel geld je nog van de belastingdienst tegoed hebt aan de hand van de spreadsheet Middeling, die je als extra bonus krijgt bij het aanvragen van de demo.

Download nu de demo van Boekhouden in Excel 

P.S. De ontwikkelaar van dit Boekhouden in Excel heeft nog veel meer handige spreadsheets gemaakt speciaal voor ZZP’ers en freelancers. Deze spreadsheets beantwoorden vragen zoals: wat is mijn netto besteedbaar inkomen? Welk uurtarief moet ik vragen bij een bepaald netto inkomen? Is het gunstiger om een auto zakelijk of privé aan te schaffen?

Wilt u de boekhouding zelf doen, klik dan op deze link